4/3 – n i t t i o f y r a !

3/3 - m a s s a g e .
5/3 - k o m p l e t t !

Idag fyller min farfar en jäklans massa år! Bara en EmmaLi ifrån hundra nu <3 Lite tidigt att ringa å gratta redan (klockan är typ halv sju på morronen hemma i Sverige!) men framåt eftermiddagsglassen - om vi hade ätit nån sån - kan det passa bra tror jag 🙂 Jag inledde första dagen som komplett familj med att ta mig friheten att simma några hundra meter längs Klong Dao och sen traska i knähögt vatten tillbaka. Ett träningspass värdigt en klen hedbert... jag fick fler kallsupar än jag kan räkna, å jag är plötsligt än mer imponerad av lilla sexåringen som nu enkelt havssimmar femton-tjugo meter eller mer där hon inte bottnar! Finns säkert några simmärken hon gjort sig värdig nu? Bröstsim, ryggsim och flyta i öppet hav! *ping Marina*

3/3 - m a s s a g e .
5/3 - k o m p l e t t !
6 comments Lägg till din
 1. Hallå! Vi alla kan något bra men EmmaLi hon kan den tösen ❤️Kramar till er alla

 2. Gött jobbat Fru Hedbert! Vuxencrawl nästa för dig?
  SLS har öppet-vatten-märken som heter sjöstjärnan

  Sjöstjärnan blå
  Vad: Simma 100 meter varav 25 meter ryggsim.
  Varför: Eleven ska kunna vända obehindrat mellan rygg- och bröstsim i öppet vatten.
  Hur: Kunskapsbeviset kan bara erövras i sjö eller hav.

  Simsättsmärke bröstsim om hon inte har det är 10 meter korrekt bröstsim. 🙂 Det bästa är att om hon simmar och orkar simma bra bröstsim i öppet vatten så är det ju mycket enklare att göra det i bassäng sedan!

  Hejja EmmaLi!

  1. Haha! Det går ju på så fel tid för mig! Eller asså, jag jobbar fel tider kanske? 😀

   TACK för hjälp med märken! Bröstsimsmärket har hon nog inte så det kan vi köpa. Ska försöka måtta ut typ 30 meter så hon kan simma några vändor. Fast här på Mook är det väldigt strömt… blir lite fusk å ena hållet och sjukt jobbigt åt andra. Kan öva här bara så får hon göra’t på nån annan strand?

   När jag simmade var det löjligt vågigt, igår fram till tidig eftermiddag var det som en pool på Klong Dao på Lanta… sicket hav!!? Får vi se sånt igen tro?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *