Dagsens tips: b o d y s c r u b .

20/3 - t r a n s p o r t .
22/3 - b y e b y e L a n t a !

Efter sju veckor i Thailand var det dags för mig att placera min slappa lekamen på en massagebädd i strandkanten. En kombinerad skrubb och thai-oljemassage och… MJAAAAUU!!

Bodyskrubben var som att bli kliad på ryggen över hela kroppen! Jag har aldrig gjort en sån förr men min mamma tipsade och jag är glad att jag följde den rekommendationen!

Min massagetjej, samma som häromdan slet med vax på mig, visade på kort tid sin skicklighet genom att 1) undvika onda diskar och knutna muskelfästen i svanken, och 2) som avslutning thai-knäcka min rygg och med ett ljudligt frufrufrufrutt försvann den klassiska spänningen i bröstryggen. Hade jag vetat vad hon skulle göra hade jag protesterat 😀 tur jag inte visste 🙂

20/3 - t r a n s p o r t .
22/3 - b y e b y e L a n t a !
6 comments Lägg till din
 1. Härligt, tur att du hann…. Kanske fransar också, nu när du vet att du kan lita på yrkesskickligheten OCH att det sällan är försent att prova nåt man inte skulle gjort om man vetat… friskt vågat osv!

  1. Ja jag är himla glad att du tipsade! Nu hann jag inte göra några mer behandlingar eller några mer massager än denna men jag lever på den! En enda som var go och bra finns i minnet bättre än en massa som kanske alla var bra men som då bara blidde vardag?

   Några fransar blidde det inte dock… av lite olika anledningar 🙁 men jag får la vara nöjd med de jag har! – om än bleka. Idag hade jag för första gången på två månader mascara på mig (skulle lämna Emmi på skolan bland annat) och Milla den uppmärksamma noterade genast. Hon är så gullig som ser sånt, och säger snälla komplimanger om kläder, frisyr, smink osv!

   1. M föreslår ibland läppstift när jag klär upp mig. ”Mamma, det är ju så fint”

      1. Jag har lyckats vända färdigt tror jag! Eller… nu har jag en normal dygnsrytm, vaknar kl sju som ”vanligt” folk gör. De senaste månaderna har vi ju ätit frukost vid halv tio… så kan vi ju inte fortsätta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *