10/4 – d u b b e l v å r d a v .

9/4 - s o m m a r t a s s a r .
12/4 - c y k e l f u n d e r i n g .

Liten fyraåring är fortsatt usslig och imorse vaknade hennes mamma med en dos av samma sjukdom. Idag har vi således tillbringat en väldans massa tid i sofforna framför de numera båda tv-apparaterna. Den ena tv:n har ingen ”vanlig” tv-mottagning, men med en Boxee Box och en lyckosamt vunnen blu-rayreciever klarar vi oss bra ändå. På den andra tittar vi på viaplay och Barnkanalen via padda & Apple TV och tjohoo sicken bra bild vi som är vana vid analog kabel-tv får!


Sitter just å tittar på Debatt på SVT och saknar plötsligt Belinda Olsson alldeles oerhört. Det diskuteras en ny och privat förlossningsklinik, en vänsterpolitiker gnäller om att det inte finns intensivvårdsenhet och en kd-politiker är den enda som snuddar vid det faktum att han gör stor skada i att skrämmas. Det KAN vara farligt att föda barn, det är ingen hemlighet. Men inte fasen finns intensivvårdsenheter på alla sjukhus/förlossningar i Sverige? ”Vi pratar om Stockholms innerstad”, försvara sig vänsterpartisten, men där tycker jag han biter sig i sin svans. Ja. Från Stockholms innerstad är det inte långt till Danderyd eller Karolinska, från Karlsskoga [där det enligt en gravid mamma i studion saknas intensivvårdsavdelning] är det rätt mycket längre till närmsta stora sjukhus 🙁 Vänstern är motståndare till vårdvalet och det färgar hela diskussionen. Belinda hade varit mycket tuffare debattledare. I vanliga fall är jag inte så förtjust i hennes sätt att lägga sig i, men i det här fallet saknar jag verkligen hennes mod och tuffhet.

9/4 - s o m m a r t a s s a r .
12/4 - c y k e l f u n d e r i n g .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *