1/4 – a p r i l a p r i l .

30/3 - h e a d e r p o s t t h a i 🙂
2/4 - k a n a l l ö s a .

Just idag kĂ€nns la ett sĂ„nt hĂ€r scam Ă€nna helt okej 😀

20140402-195942.jpg

Annars gĂ„r det sĂ„dĂ€r. KĂ€nner mig vĂ€ldigt vĂ€lkommen tillbaka pĂ„ jobbet och alla goa arbetskamrater lyfter mig! Tack! Annars Ă€r jag vĂ€rd för en rĂ€tt vissen virussamling. De gula pillren frĂ„n Thailand Ă€r slut… nu fĂ„r ont i örat, ögat och ett elakt munsĂ„r plötsligt spelrum. Jag attackerar med paracetamol och vectavir; vik hĂ€dan basilusker!

30/3 - h e a d e r p o s t t h a i 🙂
2/4 - k a n a l l ö s a .
6 comments LĂ€gg till din
 1. Du har inte testat kollodialt silver? Googla och lĂ€s. Vi testade pĂ„ maken som Ă„kte pĂ„ en rejĂ€l förkylning – men den kom av sig totalt… SĂ„ nu Ă€r första flaskan slut och en till stĂ„r pĂ„ lut… om den behövs.

  1. Eftersom jag inte vet om du med tanke pÄ datumet skojar mÄste jag kompletteringsfrÄga: Àr inte silver giftigt att fÄ i sig? Skulle det vara ett sÄnt dÀr hokuspokus frÄn alternativmedicins-sidan sÄ, ja dÄ Àr jag apsilut intresserad!

 2. SĂ„ trĂ„kigt Ă„ bli sjuk nu nĂ€r vardagen sĂ€tter igĂ„ng igen :/ vad var det för gula piller tro? 🙂 kram Ă„ krya!

  1. Det hör vÀl lite grann till antar jag: nya baciller ska blandas med gamla i mig.

   AlltsĂ„. De var inte sĂ„ spĂ€nnande som de lĂ„ter 🙂 en blandning av paracetamol och nĂ„t iprenliknande plus nĂ„t mer tror jag. Blev ju som en rejĂ€l sköld mot elak infektion som försökte angripa antar jag, om inte annat smakade de sjukt illa (vi Ă€r ju vana vid att vĂ„ra piller har ett skal av gelatin som gör dem lĂ€ttsvalda…) och var i lĂ€skigt gul fĂ€rg. Och de höll ju förkylningen borta tills jag kom hem och slutade Ă€ta pillerna!

   Tack! MĂ„r mycket bĂ€ttre nu, eller sĂ„ har bara kroppen vant sig vid att vara lite skruttig… :p

  1. Dom thailĂ€ndska bakterierna lĂ€mnade vi kvar! Dom svenska var dĂ€remot pigga pĂ„ att bjuda pĂ„ sig… :/ men nu mĂ„r jag mycket bĂ€ttre!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *