14/4 – p å s k l o v s v e c k a .

Dagsens tips: k o n t a n t h a n t e r i n g .
15/4 – v e l p u t t a .

Första dagen på påsklovet idag och vi har varit i flygande fläng sen tidig morron! Tandläkarbesök för båda kiddisar (har gett upp Folktandvården nu och undrar efter dagsens besök bara ”varför inte förr!?”!), cykelrekning i cykelaffär, lunch på stan (ischa dyyyrt), cykelprovtur (stötte då på polisbil med blåljus som när jag svepte förbi – jäklans snabb cykel jag provade! – körde upp precis bakom mig, hann bli lite fundersam… men det var inte mig dom var på jakt efter ;), fikabesök hos kompis/kollega med lekdejt och bäbigos samt avslutande husesyn hos gammal kollega och vän i deras görfina bott-i-sen-2012 hus!

Nu blir det skutt i säng. En smula hjärtklappning. Hög koffeindos i kroppen känner jag… inte van att dricka såhär mycket kaffe 🙂 Imorron lång dag på jobbet. Hoppas det blir bra drag i lådan av alla lovlediga shoppningsresenärer! Hur firar du påsklov?

Dagsens tips: k o n t a n t h a n t e r i n g .
15/4 – v e l p u t t a .
8 comments Lägg till din
  1. Jo det hade varit fint med lov. Fast jag är faktiskt ledig både afton och dag! Å de två röda dagarna före och efter är åtminstone extra betalt 🙂

  1. Å jag som trodde att vi var dom enda som inte tagit ut semester för att ungarna ska få ledigt en vecka? Hela jul- och sommarloven är våra ungar nästan de enda som inte är lediga… trodde det var lika samma nu!

   1. På loven är det ju massa roligt som händer på fritids, mycket bättre att de får vara lediga andra, helt vanliga grå och tråkiga dagar!

    Men barn till arbetslösa, föräldrarlediga etc + 15timmars är ju inte där på loven, därför blir det ju lite tommare än vanligt.

    1. Sådär tänker vi också, men har förstått att det är ”taskigt” att ungarna inte får ha lov så vi har till i sommar kallat in extrahjälp, plus att jag tar ut några veckor f-ledigt… får väl passa på så länge det finns dagar kvar, och funkar på jobbet! Men påsken blidde riktigt bra i år eftersom jag är ledig två dagar och M ledig de två röda (när jag jobbar). Dessutom var vi lediga i måndags ihop! Blidde således bara tre dagar på förskola/fritids i år 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *