15/4 – v e l p u t t a .

14/4 - p å s k l o v s v e c k a .
Dagsens tips: v å g a v a r a p å s k k ä r r i n g !

Jomenasså. Jag var ju och provcyklade en skönhet igår. Sent inpå småtimmarna satt jag och jämförde ramar, växlar och ekrar. Jo. Så långt har det gått. Jag har sen länge lämnat stadiet gå-på-utseende:-snyggast-är-bäst! och är nu fast i Ältköpings innersta träskmarker. Ääääääh!!! Vaffö’ kan dom inte bara ha TVÅ modeller att välja på?! En bra, och en dålig. Hade ju gjort mitt liv sjukt mycket enklare.

Hälsningar,
hon som lever ett förjeflaenkelt liv, som kan lägga tid på sånt här trams…

14/4 - p å s k l o v s v e c k a .
Dagsens tips: v å g a v a r a p å s k k ä r r i n g !
8 comments Lägg till din
  1. När jag ser alla nya cykelmodeller är jag så glad att mina gamla håller än. Jag gör nästan alltid så att jag tar den första som känns bra, annars kan jag bli för velig.

    Nu har jag svarat ett långt svar som jag hoppas att du kan få glädje av. Fråga gärna igen om du inte förstår hur….

    1. Ju mer jag ältar, ju mer osäker blir jag på om jag verkligen ska köpa en ny… jag menar, det är så många tusen det rör sig om och jag har ju egentligen en som är okej för det lilla jag cyklar… kanske ska vänta ett tag och se hur det känns längre fram i vår? Är jag lika peppad att cykla då så kanske det är en ny jag ska ha, annars kan jag väl lika gärna dras med den jag har 🙁 om än med nya däck, hjul och växlar… äsch, jag är ju uppe i en kvarts cykel redan!

      Har läst och svarat på svaret! Återkommer mer än gärna i ämnet! Om inte annat så för att berätta hur bra eller dåligt det går ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *