18/4 – ä g g m å l a r f e s t .

16/4 - f r i s y r f ö r ä n d r i n g .
19/4 - j a v i s s t g ö r d e t o n t !

Bästa gästerna i år igen och skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång! Denna fest är en av årets höjdpunkter men i år var den nog snäppet bättre än vanligt? En av de medtagna gåvorna i form av en bok, ” Värdinnans ABC” bidrog starkt till succen tror jag? Magdalena Ribbing ligger i lä. Nu är vi alla experter på ettiket! Okej, inte helt uppdaterade kanske eftersom boken trycktes 1930… 😀 men… Som konversationsämne – tillika pekpinne – blidde den perfekt!

Tack alla för en riktigt bra kväll! Och tack till mina kollegor som lät mig smita från jobbet lite tidigare för att kunna assistera maken i sista förberedelserna ❤️


2014 års upplagas bidrag
20140419-154933.jpg

Högst seriös poängsammanräkning!
20140419-155400.jpg


Vem som vann? Jo, helt otippat och för första gången drog husbandet hem segern med sitt piercade ägg! Nykomlingen från östkusten placerades på en hedersam bronsplats för sitt verk, och med en hel drös stilpoäng för kycklingfrisyr över det vanliga klämde min gamla Stalker in sig som tvåa! Frisyren var inte på ägget alltså, utan på henne själv 🙂 Yngste gästen, Oliver 2 veckor, uppförde sig exemplariskt och hans föräldrar var lixom lite äggsta välkomna pga av honom!


PS. vi firar visst fjortonårig förlovningsdag den 18 april! slarvigt att ingen av oss kom ihåg det!

16/4 - f r i s y r f ö r ä n d r i n g .
19/4 - j a v i s s t g ö r d e t o n t !
7 comments Lägg till din
    1. Känner nu att jag måste formulera om! Det är årets fest för OSS! För våra vänner och gäster finns det säkerligen hur många ännu bättre fester på ett år som helst!

  1. Det är svårt när den inre vänskapskretsen växer, vi kan ju inte bjuda ”alla” så det har blivit de gamla vanliga kompisarna med några inslag av nyhet, men till nästa år känner jag på mig att vi nog får klämma ihop oss ordentligt runt bordet! – om det nu inte är så att vi är bortresta, som förra året. Då blidde det ingen påskäggsmålarfest och det kändes jättekonstigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *