19/4 – j a v i s s t g ö r d e t o n t !

18/4 - ä g g m å l a r f e s t .
20/4 - p å s k d a g s s o m m a r .

En dag efter är alltid lite seg men idag flög jag ur sängen full av energi (klockan tio förvisso, men ändå!) och tänkte ”detta måste tas tillvara!” Att världens bästa husband röjt järnet innan han drog till jobbet gav än mer stuns i kroppen och i ett nafs var den andra diskmaskinen fylld (vi har ju planerat så bra att vi har två som kan köras parallellt) och sen kletade jag skavsårsplåster under pjucksen och drog iväg på en promenad i strålande försommarskog. Det är ett jäkla vackert landskap vi bor i, Hallandet!

20140419-205808.jpg20140419-205824.jpg20140419-205833.jpg20140419-211531.jpg


När jag kom hem vid lunchtid lekte två glada barn perfekt i trådgården så jag skickade lyckligt iväg barnvakten till jobbet och sen drog jag – håll i dig nu – ut gamla g r ä s k l i p p a r e n som jag sen drog runt i sisådär en timme. Jag har inte umgåtts med Klippo på flera år men det var enklare än jag mindes, om än jag nu har större förståelse för att folk köper såna där fåniga självgående 🙂 dock tog beniga handtaget (förr hade vi ett mjukt skumgummibeklätt, men det har gått hädan) musten ur min tumme som nu dras med en brutal blåsa på sig. Noterade också att min vivofit inte registrerade ett enda steg bakom klipparen, däremot fick jag god utdelning för räfsandet: där rasslade stegen på i rasande fart!

Där ungefär kom maken hem från jobbet och jag kände då att min ischias gått bananas. Vi (öh, han) drog igång grillen och familjen premiärsdinerade på altanen på framsidan. Sen placerade jag min skutkörda kropp i nya Spaghetti och plöjde lite bok i kvällssolen.

20140419-211437.jpg

Sicken påskafton! Aj lajk ö lott!

18/4 - ä g g m å l a r f e s t .
20/4 - p å s k d a g s s o m m a r .
4 comments Lägg till din
    1. Tack va snällt du tycker!

      Jag är så himla glad för de där extra kvadratmetrarna! Vi har suttit isolerade på baksidan och nu är det liv och rörelse och vi kan tjoa på grannarna och dom tjoar på oss och idag t ex blidde det trängsel av superfina am’rikanska fin-bilar (okej, två, men gatan är för trång för dem båda att mötas så det blidde festligt mankemang – dom kom inte från samma sällskap) och sån action har vi minsann inte på baksidan där det ”roligaste” som händer är att anställda på Varberg Energi åker och byter hjul eller tvättar sina bilar på söndagarna 🙂 eller jo, vi har ju världens bästa grannar åt ena hållet så lite socialt har vi ju även där, men det är verkligen liiite. Och åt andra hållet är ju ödetomt. Och åt tredje allmänning och väg. Så. Hejja för sociala hedbertsar att ha umgänge åt gatan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *