20/4 – p å s k d a g s s o m m a r .

19/4 - j a v i s s t g ö r d e t o n t !
21/4 - s t o r a l i l l a M i l l a n !

Innan lunch tog jag med äldsta dottern som promenadsällskap (på cykel) idag. Vi ändrade planerad rutt från Påskbergsskogen till stan och hamnade således en snabbis på Polislekplatsen. Det var ett kärt återseende och japp, det är fortfarande stans bästa lekplats!

eLi på polislekplatsen! - 20140420perfekt sällskap för en PW! :) - 20140420


Såinihoppsan det blidde värme och gosigt den här helgen! Och så förtjusande det passar sig då att jag prickar in två lediga dagar på raken mitt under den blå himlen! Idag eftermiddag medan resten av familjen cyklade till Spööökitetsparken placerade jag min faktiskt inte helt genombleka lekamen på Spaghettin (Fiam-stolen på bild i inlägget nedanför) i solen med den från Thailandsresan återstående Kvinnorummet (Marilyn French). Sånt där som är typiskt lyxigt tycker jag!

19/4 - j a v i s s t g ö r d e t o n t !
21/4 - s t o r a l i l l a M i l l a n !
4 comments Lägg till din
    1. Men du, på hotell finns alltid – i receptionen eller dylikt – minst en bokhylla med pocketböcker du kan låna. Så gjorde (och gör alltid) jag! Inte släpade jag femton böcker med mig på semestern inge 🙂 Ta en bok, ställ till baka en annan. Bästa biblioteket som finns (förutom dom riktiga här i Sverige gifvetvis)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *