21/4 – s t o r a l i l l a M i l l a n !

20/4 - p å s k d a g s s o m m a r .
22/4 - s t e g a .

Första gången är alltid speciell, oavsett vad det rör sig om. Idag har lilla stora Millan haft sin första egna ohne-parents playdejt! Förskolebästisen bjöd in och det var en mycket glad och stolt (men coolt obrydd och rätt trött) liten fyrakommatre-åring som till kvällsmaten berättade om allt skoj de hittat på! Tack goa Filippa å Emma för att ni gjorde Millas dag så himla bra!

M&F på väg till Spööökitetet! - 20140421
fick ett mms! två jäklans gulliga vänner på väg till lekplats ♡


ps. pappan å storasyster passade på att leka järnet på Spööökitetslekplatsen (dit småtjejerna också gick en sväng senare) och käka lunch på stan. Sen gick dom hem och var görduktiga i trädgården! Efter det var sexåringen inte alls missnöjd med att få ha paddan helt för sig själv 🙂 Var jag själv höll hus? På jobbet hela dan. Men efter en så härligt solig och ledig helg kändes det helt okej!

20/4 - p å s k d a g s s o m m a r .
22/4 - s t e g a .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *