2/4 – k a n a l l ö s a .

1/4 - a p r i l a p r i l .
3/4 - n ä t h a t .

Med kluven förtjusning upptänkte vi ungefär direkt efter hemkomst i torsdags att vår antika men ujuj så praktiska analoga kabel-tv helt enligt plan släckts ner, å där satt vi i soffan med två högljutt besvikna små barn. Nåväl. Igen fara på färde med en Boxee Box under Philip och så var biffen räddad just för stunden. Barnkanalen på SVT play = life saver när reslydiga barn ska belönas.

Nå. Nu grubblar vi. Ska vi fortsätta nöja oss med fria marksända kanalerna (SVT är typ det vi ser på mest ändå), ska vi komplettera med någon av streamingtjänsterna på marknaden (HBO Nordic, Netflix, Viaplay) eller ska vi helt sonika ge oss på ett Boxer-avtal? Det sistnämnda har fördelen att jag har åf-avtal och ganska bra pris, men gratis är det ju inte. Fast… klarar sig verkligen kvällarna utan Sheldon och mrs Bucket? 🙂

Vi ger det en vecka till så får vi se!

Av nyfikenhet kan jag inte låta bli att fråga: vad och hur ser du på TV?

1/4 - a p r i l a p r i l .
3/4 - n ä t h a t .
9 comments Lägg till din
 1. Vi fulladdar och streamar från Netflix, något vanligt TVtittande blir det typ aldrig. Provade Boxers ÅF-abonnemang för ett tag sen men efter oändliga magsår under alla dessa två månader som vi hade det, så sa vi upp skiten till slut. Fungerar kanske bättre för er men rekommenderas inte av mig

  1. Fulladd ligger långt ner på listan 😀 Netflix ligger längre upp däremot! Hur länge har ni haft? Är det serier och filmer som är sevärda eller är det bara ”gammal skit”? Tack för varning om Boxer. Är en smula lagd åt det hållet att jag gärna undviker magsår så jag kanske ska hålla mig därifrån då? :p

   1. Boxer funkade finfint för oss i lägenheten. I huset har vi inte mottagning.

    Netflix är inte bara gammal skit. De har flera egna riktigt bra serier.

    1. Vi testade Boxer med liten inomhusantenn förra våren och fick det inte att funka särskilt bra. Nu har vi flyttat antennen och får helt okej mottagning på de fria kanalerna iaf. Det var i huvudsak SVT som strulade sist (eller alltså, det kan ha varit dålig mottagning på fler kanaler men det är ju nästan bara SVT vi tittar på 🙂 så vi vet inte hur det skulle funka med nya placeringen. I värsta fall får vi ju sätta upp en riktig spröt-antenn på vinden, en liten inomhusantenn räcker oftast inte till.

     Faktiskt plöjde jag igenom hela säsongen av ”Orange Is the New Black” på planet hem från Thailand och den var okej. Kunde såklart inte låta bli att jämföra med eminenta Kvinnofängelset, men rip offs har ju gjort på sämre serier än så 😀

 2. Vi kör viasat eftersom maken vill ha golf och jag vill ha (oavsett hur lite jag tittar) både 3 och 5.

  Annars kör vi mycket netflix. Och allvarligt tittar jag nog mest på svt.

   1. Jag tror viaplay ingår. Det är bra. (Enda räkningen jag inte har koll på är TV)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *