27/4 – h e a d e r u p p d a t e r i n g !

26/4 - l å s b u l t a r .
28/4 - e g o b o o s t ! ❤️

Då var det dags igen: jag har tillbringat dagen bl a med att filura ihop en ny header. Lite lugnare än den gamla var min intention, huruvida jag lyckades överlämnar jag åt betraktaren att avgöra:

Fortfarande flyter jag vidare på Thai-minnen. Det tar nog ett tag innan jag lämnar den djungeln av bildskatter!Imorron är faktiskt ullisars dag! Vet att tjejerna filurat på presanger, och själv har jag köpt mig ett par förbannat dyra men jäklans goa brallor 🙂 Igår hade min pappa å jag gemensamt ”kalas” på en av stans restauranger så idag har jag känt mig lite extra gammal. I kombo med fredagsens ska-bara-ut-å-dricka-ett-glas-vin med två verkligt goa vänner har jag liksom åldrats accordingly den här helgen :p passar finfint att min fysiska och min psykiska ålder närmas varann… 😀

26/4 - l å s b u l t a r .
28/4 - e g o b o o s t ! ❤️
4 comments Lägg till din
  1. Tycker som vanligt att du e grym på det där med header, har tänkt å fråga hur du gör det? Jag får ångest var gång och skulle vilja uppdatera min. Min psykiska ålder är tydligen 42. 😉

    1. Oj va snäll du är! Jag gör oftast kollagen i PicFrame i mobilen, smidigt som tusan och det går att flytta runt och zooma i bilderna som jag vill

      Vågar inte kolla min egentliga psykiska ålder 🙂 hoppas den borde vara ungefär detsamma som in fysiska!

  2. Jag har ju en anpassad mall på bloggen…är också aningen perfektionist när det gäller att linjerna ska va raka men kanske lika gärna får ändra. Har jag ngt att ordna med. 😉

    1. Du har jättefina bilder på din fina lilla krumelur! Annars: i din mall kan du väl byta ut foton rakt av bara? Annars kan du göra ett kollage och lägga in det i ”stora” bilden, tror jag? Allt går att göra bara man vet hur mallen ser ut 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *