28/4 – e g o b o o s t ! ❤️

27/4 - h e a d e r u p p d a t e r i n g !
29/4 - t j u g o n i t t o n .

Trots att jag hållit mig fö’lsedag ”hemlig” i alla sociala medier, utom här i nosarna, har det rasslat i telefonen hela dan av grattisar! Sms, samtal och fejsbook och jag blir liksom helt lycklig över alla generösa (å minnespigga! de första tio som hörde av sig visste ju av sig själv, inte för att de sett grattisar i min feed på FB!) mänskor i min närhet! Å sicken strålande sol jag fått ha!? TACK alla!! Jo nöu hoo jo aar!

Firar med att i glädjeruset bjussa på en egobild från näst sista kvällen på Koh Lanta. Och då ser jag… åjo, en smula brunbränd var jag allt! 🙂

20140428-210710.jpgedit tio minuter senare: hehe! nu ser jag att bilden ligger med i nya headerkollaget…! nåväl. jag skyller gärna på tillfällig sinnesförvirring och åldersåkomma ;D

27/4 - h e a d e r u p p d a t e r i n g !
29/4 - t j u g o n i t t o n .
2 comments Lägg till din
    1. Tack supergulliga du, i efterskott!

      Just när den där bilden togs var jag verkligen i harmoni, två sekunder senare drar Milla in i bilden (hon anas bakom min högra arm) och ville ha uppmärksamhet, men just där och då… då mådde jag bra! Blir glad för ditt snälla skriv <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *