4/4 – t u l p a n e r g l ä d j e !

3/4 - n ä t h a t .
6/4 - h o s t k a m i n .

Trots att tulpanerna numera dyker upp i butikerna redan runt jul kan jag inte låta bli att vara lite gammaldags och fortfarande se dessa knapriga blomster som vårtecken. Så när husbandet igår, helt utan anledning, kom hemdragandes med ett vackert knippe blev jag alldeles vårpirrig!

tulpaner på altantrappan! - 20140404


Hade jag varit Ronja hade jag nog inte vårskrikit riktigt än för maxtemperaturen dagtid är fortfarande bara knappt över tio – om än det värmer bättre direkt i solen – men nog är ljuset här, och knopparna, och doften. Våren är definitivt i antågande!

Annars händer detta i Villa Morkulla: Mattias och barnen har krukplanterat lite blommor idag och ikväll blir det grillpremiär. Jag har kommit en bra bit på väg i sammanställning av thai-foton, av en slump snilleblixtat fram hur vi ska lösa kontors-/extra-tvrums-problematiken och medan ni andra tar helg peppar jag för weekendjobb 🙂

3/4 - n ä t h a t .
6/4 - h o s t k a m i n .
4 comments Lägg till din
 1. och ikväll kan du avsluta jobbet med lite mumsig korv från gudmundsgården innan du och familjen drar hemåt!

  Tulpaner är fantastiska, fast jag gillar dem egentligen bäst i rabatter i gigantiska mängder, som vår kommun så generöst bjuder på lite överallt! (se min instagram från förra våren med ett hav av rosa-vita tulpaner)

  1. Å så perfekt och trevligt det blev!!

   Det växer en väldans mycket tulpaner i rabatter vid ålderdomshemmet bakom oss. Förr när jag åkte buss – innan Hallandstrafiken ändrade sina tidtabeller till omöjliga – promenerade jag alltid förbi dessa rabatter och blev lycklig varenda gång!

 2. Åh, underbart med tulpaner och håller med om att de tillhör våren. välkomna hem, det har varit kul att följa er resa på håll även om kommentarerna tyvärr uteblivit.

  1. Så roligt att se dig här igen, och att du hängt med i Thailand! Du är välkommen att hänga här utan minsta lilla kommentar, det hoppas jag du vet 🙂

   Ja visst är det en fantastiskt underbar blomma! Och nu när det finns eko-odlade känns det än mer tillåtet att frossa i dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *