6/4 – h o s t k a m i n .

4/4 - t u l p a n e r g l ä d j e !
7/4 - d i m m a .

Efter jobbet igår kväll styrde jag slightly söderut och hamnade i grannstaden där goda vännerna på Vikingagatan bjöd på buzzadorchips-mingel med bubbelvin och kvällsmat för min familj och mig! Gudmunsgårdskorv på Weber är succé, och många skratt och lite tårar senare körde jag mina nosar hem till Morkullan.

Det blev en stirrig natt med en liten fyraåring som vaknade (ledsen) flera gånger och som till slut hamnade mellan oss och låg där som en kamin de timmar som var kvar tills väckarklockan tjöt. Jag hade sen en riktigt bra dag på jobbet medan Mattias och tjejerna yrade runt hemma. Det blir ytterligare en eller ett par dagar hemma för host- och snortjejerna. Febern är borta – troligen med hjälp av lite thai-medusin vi fick med oss hem – men host och snor passar dåligt på förskola och i förskoleklass :/

4/4 - t u l p a n e r g l ä d j e !
7/4 - d i m m a .
7 comments Lägg till din
 1. Det var fantastiskt roligt att träffa er igen och kidsen hade nog saknat varandra en hel del dom också! Tråkigt att dom blev dåliga sedan 🙁 men förhoppningsvis kryar de på sig fort!

  Verkligen roligt också att vårt chipsmingel blev uppskattat och lyckat – det var en salig blandning av människor 😀

  1. Tack igen! Barnen hade lika mycket eller t o m mer behållning av att träffas som vi vuxna, det är jag övertygad om med tanke på hur skoj dom hade! 🙂

   Ja en go blandning! Synd att jag missade dom flesta bara 🙁

 2. Hos mig, tidigare på dagen märktes inga sjukdomar, tvärtom, de åt sin mat (”draget fläsk”), sina efterrätter och frukt så duktigt! EmmaLi gjorde ett litet ”pyssel” som hon ville ge Viktor…. kom hon ihåg stt lämna? Och Milla ville inte vara sämre, men fick hjälp av mrmr…. Lämnade hon? Annars hade vi en mysig dag och de såg fram emot partyt i Falkenberg!
  Hoppad hon kryas den lilla, hon tog badilöetnz med sig i alla fall för jag känner inte av nåt…. prosit!

  1. Gött å höra! Hon var lite försiktigt ynklig redan på fredag kväll faktiskt men på morronen var hon som vanligt, och jag har en känsla av att hon ”glömde” vara sjuk hos dig! Och sen på eftermiddagen och kvällen var det ju så många barn att leka med att hon glömde då med 🙂

   Fick höra om presenten men jag har glömt fråga eLi och V ville inte säga vad det var! Ska fråga imorron hur det gick <3 nåt badilöetnz har vi inte sett till än men jag det dyker upp lovar jag hålla det borta från dig 😀

   Krams!

 3. Ha ha nä badilöetnz märks inte alltid av, bara verkan sv dem …. baciller och basilusker kallas de mer vardagligt och/eller när msn inte går ”hjälp” av telefondatorn!
  Gåvopysslet var personlig så jag vill inte skvallra, men hon berättar nog!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *