8/4 – s o v r u m s k o n t o r .

7/4 - d i m m a .
9/4 - s o m m a r t a s s a r .

Med lite sorg och stor möda kånkades tjock-tv:n ur sovrummet. Nåt fel på den var det tyvärr inte, en av Sonys flaggskepp när det begav sig, förutom att den inte kan göra sitt jobb mer nu när vi inte längre har kabel-kanaler från Varberg Energi. Och helt ärligt, vi tittar högst sällan på tv i sängen. Nu blir det extra tv-rum i gamla bibblan/kontoret istället! Men så långt hann vi inte i rensa-släpa-dammsuga inför kontorsovrumsrockaden. Särskilt inte eftersom hushållet denna dag består av hela tre sjuklingar/konvalescenter 🙁 men imorron blir det typ vardag för åtminstone hälften, dock stannar jag hemma å kurerar Millan. En enveten jäklans förkylning är det hon har? Hostar så hon nästan klyks på natten, å feber på dagen. Mjau. Tur hon inte lärt sig vara ynklig vid sjukdom än 🙂

7/4 - d i m m a .
9/4 - s o m m a r t a s s a r .
8 comments Lägg till din
  1. Tack gulliga! Vi har ju varit friska ganska länge 🙂 det här är en enveten förkylning för Millan och jag är lite osäker eftersom febern kommer och går. Kanske ska ta oss till VC imorron för att kolla så det inte är en basilusk?

  1. Inget stort egentligen. Vi har gjort tv-rum av vårt gamla tv-rum, dvs det som varit bibliotek/”kontor”/skräprum de senaste åren. Jag gillar idén att ha ett var dags rum och ett tvrum, och nu kan kidsen sitta i lugn o ro men vi myser i soffan med en kaffe och en kram!

   Att vi tagit bort tv:n från sovrummet är ett beslut om grott länge. Vi avslutade ofta ett program i sovrummet och det var rätt praktiskt, men vi får väl lära oss antingen titta mindre eller se till att titta klart på nedervåningen 🙂

   *ska göra mitt bästa*

 1. Men stackars, sjuka fortsatt? :/
  Vi hade vår gamla tv en stund i sovrummet, oinkopplad dock. Jag avskyr elektronik i sovrummet. Vill knappt ha min telefon där. Mysigt med bibliotek och tvrum dock 🙂

  1. Jag tycker det är rätt mysigt att titta på tv i sängen men jag får la vänja mig av med det. Vi ligger nästan alltid med mobilerna i sängen innan vi somnar, och på gott eller ont går det ju att se mycket tv i den nuförtiden 😉

   Milla är fortfarande krasslig. Natten till idag sov hon dock hela tiden i sin säng, vilket är ett framsteg. Håll tummar för att det vänder nu!

 2. Eländigt är det med envisa förkylningar som går runt. Hoppas att det försvinner nu när det blir ljusare och varmare ute.

  Jag skulle gärna ha tv i sovrummet, jag gillar att somna till filmer… låter knäppt, men jag har svårt att somna när jag bara lägger mig och släcker och egna filmer drar igång i hjärnan. Men… jag vill inte att den ska köra myrornas krig hela natten. Så jag har ingen.

  Men – nu tänkte jag lägga mig på soffan för lite lunchvila med laptopen på magen och nåt på svt-play igång. Det brukar vara sövande.

  1. Ja eller hur! Det här är en lite envisare sort också eftersom den satt sig som både snor och host och ont i halsen/lymfar 🙁 hoppas vi kan stävja rundgång genom att hålla henne hemma från förskolan nu iaf. Fast i egna familjen är det ju inte så mycket att göra.

   Har själv svårt att somna till TVn, men nog är det gött att somna i soffan bara för att man kan 🙂 nån dator på magen vågar jag dock inte ha, är skraj att jag ska riva ner den i golvet!

   Ang myrornas krig förresten så har alla (många?) nyare apparater sleep-funktion idag. Dvs, du kan ställa in när den ska stänga av sig – efter ex en kvart, en timme eller vid ett visst klockslag (överkurs som inte finns på alla tv:sar tror jag). Kan ju vara värt att tänka på att kika på den här funktionen om ni nångång ska köpa ny?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *