9/4 – s o m m a r t a s s a r .

8/4 - s o v r u m s k o n t o r .
10/4 - d u b b e l v å r d a v .

Var tredje natt kryper temperaturen fortfarande under nollstrecket så vinterdäcken sitter säkert på min bil men jag har sett att många redan skiftat. Vi behöver uppdatera däcksparken men jag som vill köpa nya fälgar – och sätta vinterdäcken på gamla sommarhjulen – verkar inte få gehör för min önskning. Å jo, husbandet har rätt… det ÄR mer praktiskt med plåt… men hur jäklans roligt är det då!?

Det är dyrt med däck! Går att köpa ganska billigt på nätet, t ex här, men att kränga på dem själv är liksom lite överkurs för oss. Det får nog bli Bildepån ändå. Då får vi dom färdigmonterade, och skiftade, medan jag dricker kaffe 🙂

Eftersom jag ändå satt å snokade priser på internet hamnade jag på en testsida. Jag är i vanliga fall rätt skeptisk till såna men den här känns både seriös och bra. Jag kan ingenting alls om däck, men jag kollade tester på sånt jag kan (t ex mobiltelefoner, TV, grillar o surfplattor) och blev glatt imponerad av hur de gör sitt urval. Dessutom lämnar de lite tips att tänka på innan köp. Tänk om dom haft test på badrumsrenoveringar? Då hade vi kunnat spara rätt mycket både tårar och pengar…

8/4 - s o v r u m s k o n t o r .
10/4 - d u b b e l v å r d a v .
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *