10/5 – m e l l o f i n a l .

9/5 - b l a h a d a g .
11/5 - n ä t t r o l l .

I år är det många bra akter i esc-finalen från Köpenhamn! Nästa tävlande är Sverige å jag tror hon har chans?!

Jag gillar flera bidrag riktigt mycket men hoppas på Wurst från Österrike. Hon har i motsats till t ex Armenien ingen låt som vinner på att höras flera gånger faktiskt, men skit i det! Det är ju budskapet jag hejjar på!

Återkommer i ärendet 🙂


edit 11 maj kl 8:34

Ja, transan från Österrike vann! Och facebook svämmar över av så mycket hat att jag blir stum. Under parollen ”yttrandefrihet” tar sig mänskor rätten att kräkas ur sig vilken elak attackerande smörja som helst. Jag mår illa på ointelligenta troll. Men står emot att besvara de sorgliga, hatiska och pinsamt fördomsfulla individerna. Är en smula stolt över mig då! Och hejja Conchita!!

Nu åker jag strax till jobbet.

9/5 - b l a h a d a g .
11/5 - n ä t t r o l l .
8 comments Lägg till din
 1. Då har jag nog ovanligt frisinnade fb-vänner, jag har bara sett positiva kommentarer.

 2. Jag undrar med vart alla dessa i mitt flöde höll hus, däremot såg jag en hel som inte förstod kritiken mot Polen. Ärligt talat var det lite småstad vs storstad på ett inte helt smickrande sätt, men trollandet du hamnade i slapp jag helt.

  1. Jag är kluven till Polens bidrag. Jag såg det som ett sätt att ge igen á la Eminem i ”8 Miles” men jag är väl småstadstänkare där 😉 fast det där smörandet och tvättandet på scen hade jag rätt svårt för, men värre än så mycket annat tycker jag inte det var. Faktiskt.

   Lyckligtvis var det inte mina vänner som betedde sig som idioter på Facebook. Har förklarat mig i ett nytt inlägg idag! Blidde lite stressigt imorse när jag skrev editen om trollen…

 3. Va? Jag såg inte heller några, utom en fd arbetskamrat som bittert uttryckte sig ”konstigt”, men i övrigt nästan bara positiva, varma kommentarer!

  Hi hi, Polen, när jag såg bidraget i tisdags så undrade jag… va 17??? men igår i finalen fnissade jag bara och ryckte att det var kul, same, same som Conchitas but completely different! Allrså att spegla andras bild av en själv!? Så var det Ungern med sin berättelse om övergrepp på barn, hjärtegripande men kanske, kanske fel forum?
  Mycket speciellt år för Eurovisions song contest, hoppas Österrike nästa år kan matcha!

  1. Gött å läsa! Jag har (som jag kommenterat ovan) utvecklat var jag hittade trollen, hade rätt bråttom till jobbet imorse när jag skrev tillägget här ovanför :p

   Det var så många bra bidrag i finalen i år. Många värdiga vinnare, och det var väl därför det var så jämn poängfördelning? Ang Polen och Ungern så, ja, rätt fast kanske fel? Men ändå viktigt att debatera även i dessa fora på nåt vis.

   Krams!

 4. Jag tog bort en. Och sen blev jag av med en till igår som jag är rätt säker på skulle fallit bort ändå och sen funderar jag på en annan som jag tyckte va idiot. Jag kör lite gallringar ibland. Bra det.

  1. Jag gallrade för rätt länge sen. Inte åsiktsgallring i huvudsak, utan såna som jag aldrig interagerar med. Om de aldrig är på FB, eller iaf inte orkar bemöda sig att nånsin kommentera eller ens like:a nåt jag skriver om – jag är ju ändå rätt aktiv på FB – så behöver jag inte ha dem som vänner ”bara för att”. Har liksom inget behov av nån statussiffra bredvid antalet vänner 🙂 Faktiskt försvann flera hundra. Nu har jag inte så många kvar, beroende på hur man ser det, men av de typ 230 (tror jag det är) som finns på min vänlista nu så har jag en relation med alla – i verkligheten eller i sociala medier.

   Bra att du gallrade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *