11/5 – n ä t t r o l l .

10/5 - m e l l o f i n a l .
Dagnsens tips: R u z z l e A d v e n t u r e .

Förtydligar ang nedan inlägg: det är absolut inte hos mig nättrollen bor! Såna vänner finns inte mitt umgänge! Men. Jag hamnade via en väns interaktion på Malena Ernmans officiella sajt under hennes hyllning av Österrike och fifan som folk uttrycker sig. Nu ikväll skulle jag hämta lite exempel men ser till min glädje att dom städat. Det var elaka fördomar och otäcka personangrepp på meningsmotståndare i feeden. Jag blev verkligen skrämd av hur mänskor beter sig. Allt under ”vi har väl uttrycksfrihet eller?!”…?!

 

Här tre printscreens från sånt som lämnats kvar från Malenas officiella hyllning av vinnaren:

20140511-213607.jpg20140511-213617.jpg20140511-213632.jpg

 

Vad är det som får folk att bete sig som en komplett idiot bakom tangentbordet? Vad kan vi göra för att hindra våra barn bli såna här när dom blir stora? Jag har en stor klump i magen. Har ni sett ”Nättrollen” på TV3? Jag hejjer på dig hela vägen Aschberg. Vi måste hjälpas åt att visa att det här inte är ett godkänt beteende!?!

10/5 - m e l l o f i n a l .
Dagnsens tips: R u z z l e A d v e n t u r e .
7 comments Lägg till din
  1. Jag har tack och lov inte heller dessa underutvecklade och emotionellt handikappade människorna i mitt flöde. Jag såg inte showen igår då jag var ute på äventyr, kollade bara fejjan snabbt när jag kom hem och har dessutom varit datorfri fram tills nu, så jag har missat hela anstormningen. Tack och lov.

    Jag har missat ”Trolljägarna’ också, tyvärr. Jag gillar dock konceptet och hejar också på Aschberg! Visa deras fula ansikten och få dem att fatta att de inte alls är så anonyma som de tror sig vara. Det går så himla bra att ösa ur sig en massa skit när de tror att ingen vet vem de är, men sedan är det inte lika lätt att stå för det man sagt när det framkommer vem avsändaren är. Fega uslingar som behöver växa upp, utvecklas och inse vad livet egentligen handlar om.

    1. Visst var det otäckt? Du hann kanske läsa en del av de riktigt obehagliga inläggen? Har medvetet hållit mig borta från diskussioner om det här i sociala medier. Vill inte tappa mer tro på mänskligheten… fattar liksom inte hur såna här funkar? Hur kan dom sova på nätterna? Har de så mycket sorg och ensamhet i sina liv att dom måste ta ut hat och ondska på andra?

      1. Nej, inte under Malenas men jag har läst de.tidigare. Hon får alltid en massa påhopp. Men Conchitas. Fruktansvärt. Jag skrev att hen var så jävla bra och gratulerade hen till segern och önskade kärlek, respekt å fred.

  2. Det är inget skäl, jag har också sorg och ensamhet mitt liv, men skulle ALDRIG kanalisera det på dylikt vis, det måste bero på något annat, och jag vågar knappt tänka på vad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *