15/5 – a v v i k a n d e .

14/5 - L o v e N e p a l .
16/5 - s p o r t i n f l u e n s e r .

Lokalblaskan har hamnat i blåsväder: de är av SD anklagade för att ha manipulerat foton från Jimmie Åkessons besök i Varberg i måndags (12 maj 2014). Jag var där. Bilderna är INTE manipulerade. Mycket lite av min hästsvans syns förresten på ett av fotona.

Nå. Kommentarer under en annan av HNs artiklar i ämnet, en om våra 500 tysta ryggar, är i huvudsak kritiska (till oss som tyst protesterade) och försvarande av SDs politik. Jag tog två print screens (vet inte om man får det?) av en unik och en typisk kommentar. Jomensåatteh. Det är så här SDs väljare tänker. Känns ju fint att vi har demokrati i vårt land. Verkligen.

Först ”Charlie”, som lyfter fram det många av oss SD-kritiska ser som orsak att avsky sverigedemokraterna och allt som har med detta parti att göra:

20140515-214041.jpg

Efter det replik av ”JJ”, en sverigedemokratisk väljare som tycker att HBTQ-personer inte är ”fullständigt sexuellt normala […] om man vill vara seriös”.

20140515-214100.jpg

Om jag vill vara seriös så har jag ett å annat sätt att beskriva JJ och hens gelikar på, men jag är tillräckligt väluppfostrad för att låta bli.

Artikeln i sin helhet går tyvärr inte att läsa utan inlogg annars hade jag länkat till den såklart!

Jo. Jag vill också här tydligt klargöra att det som skedde i Göteborg INTE är okej enligt mig. Att störa ett möte är mot demokratiska regler! Bra att Sjöstedt tog sitt ungdomsförbund i örat.

14/5 - L o v e N e p a l .
16/5 - s p o r t i n f l u e n s e r .
6 comments Lägg till din
  1. Sverigedemokrater..bah..
    Jag gillar att Åkesson går ut och säger att polisen ljuger. Det låter också bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *