16/5 – s p o r t i n f l u e n s e r .

15/5 - a v v i k a n d e .
17/5 - b e s l u t .

Man kan förstå att lagsport på TV – å i verkligheten – är ett naturligt inslag i vår vardag när fyraåringen krasst konstaterar att en svensk utvisning i matchen mot Slovakien var helt enligt reglerna: ”han gjorde det med mening, det får man inte? säger hon och tittar på pappan för medhåll. När jag, som just kommit hem från kvällsens korta men framgångsrika löprunda, frågar vad som hände förklarar hon att ”han puttade honom, så [visar], så han ramlade!”. Japp. Så var det!

Och Sverige vann med 3-1. Fast då hade vi tvingat ungarna i säng. Sexåringen grymt besviken att inte få se hur matchen slutade…

15/5 - a v v i k a n d e .
17/5 - b e s l u t .
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *