20/5 – v e r n i s s a g e .

19/5 - s m y g s t o l t !
21/5 - b ä s t i s a r !

Millans förskola hade sommarfest ikväll! Strålande sol, barn och fröknar bjöd på bubbel och snittar till utställning från årets tema ”rymden”; hela avdelningen vimlade av minglande familjer runt planeter och raketer. Barnen har lärt sig massor av saker och som förlängning av detta t ex målat fantastiska tavlor inspirerade av planeter, stjärnor och liiite monster 🙂

Det har lagts ner mycket arbete på det här, vernissaget var smakfullt planerat och vi är OERHÖRT IMPONERADE och GLADA över våra underbara pedagoger – TACK goa ni! För att ni orkar, å för att ni hjälper våra barn utvecklas i glädje och handledning! Å för en jättetrevlig sommarfest!

ps. Foton finns men dom hinns inte med nu ;p

19/5 - s m y g s t o l t !
21/5 - b ä s t i s a r !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *