22/5 – b a l k o n g b e t o n g .

21/5 - b ä s t i s a r !
24/5 - n e w b i e !

I förrgår fick vi på en minut veta att snickarna (eg: murarna) skulle dra igång operation balkong och tjohopp idag stod betongen och göttade sig när vi kom hem!

20140522-211005-76205480.jpg


Det sågades mur vid vår nerfart också så nu är det ännu lättare att backa ner i vår minimalt smala garagenerfart 🙂

Jo jag var ute å lufsade i löparspåret nu ikväll igen. Hujedamej. Intervaller är inte min tekopp :p Mådde helt illa när jag kom hem…! Å min ischias gör onödigt ont 🙁 sticker ända ner i foten… men skitidet! Jag fick nåt att kämpa mot; dvs nya intervallsplits!

Nä. Nu kryper jag ner i badkaret, å planerar för jobblediga helgen (som det ska regna på) med ny kamera – som sannolikt kommer imorron (hade hoppats på idag men dom hade glömt skicka den igår) – och barnkalas, workshop och mors dag!

Tjenixen!

21/5 - b ä s t i s a r !
24/5 - n e w b i e !
2 comments Lägg till din
  1. Jag gillar verkligen intervallträning! Det sägs att 8 minuter tabataintervaller (maxpuls-vila 20-10sek) ger lika stor konditionseffekt som 45 minuters ”vanlig” konditionsträning.

    Hoppas du får kameran idag! Det ska ju bli fint på söndag igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *