28/5 – h a v s l j u s !

27/5 - h a v s l u f t !
29/5 - b o r t b j u d n a !

En förmiddagspromenad längs stranden i krispig luft och ljuset var sådär hårt men vackert å man bah måste ju fånga ögonblicket! Lyckades ganska bra med en jäkla stilig man tycker jag! – oredigerat strejt from kameran;

20140529-005155-3115333.jpg20140529-005155-3115658.jpg


Hur vi har det annars? Änna heeelt supergött!

27/5 - h a v s l u f t !
29/5 - b o r t b j u d n a !
9 comments Lägg till din
    1. Haha! Tack! Jag tog i från tårna 🙂 Fick instruera maken lite i vinklar, timing och effektfotografi också! Tyvärr hann vi inte med kursen i fokusering men det tar vi nästa gång. Å vi fick många stört misslyckade bilder att flabba åt, vilket gav extra motion till mig (skuttade massor) och endorfiner till oss båda (skratta är bra!)!

      Du, är såååå glad att vi fick till en kvällsdejt! Lyx för oss ju, trots att vi bor nära är det svårt att få till en barnfri billös kväll!

  1. Ååh så underbart det ser ut! Kanske dig man ska boka till familj fotograferingen i sommar

    1. Det var väldigt vackert där! Ljuset var magiskt som Marina skriver här ovanför. Vågar nog inte ta på mig att fotas andras fina ungar sådär på beställning men jag kan ju av en slump ha med mig kameran nångång när vi ska träffas? 😉

    1. Ja vi pratade om det faktiskt! Alla kläder på bilden säljs ju i butiken så det är klart vi ska marknadsföra den här modellen nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *