29/5 – b o r t b j u d n a !

28/5 - h a v s l j u s !
30/5 - f ö r s o m m a r v e c k a .

Vi for direkt från Falkenbergs Strandbad till världens bästa Lerumsfolk som bjudit till solig terass med lite utsikt över Aspen (eller vad nu sjön heter?) och kvällsmat med övernattning! Ungarna lekte järnet – tillsammans och lite ensamma som på bilden nedan – och vi vuxna åt och drack och skrattade så att jag har träningsvärk i magen!

20140530-091056-33056776.jpg

Sen kom dom med en grej som jag ska få låna å jag typ dog lite… visar senare! Fotonördar kommer dö lika mycket som jag ❤️

Imorron hoppas vi på mer sol och kanske en promenad innan vi far hemåt mot vardagen som startar imorgon. Vilken vecka vi haft!

28/5 - h a v s l j u s !
30/5 - f ö r s o m m a r v e c k a .
4 comments Lägg till din
  1. Så himla skoj att ni kom och att ni stannade över natten. Det känns mindre ”stressat” och vi får mer tid att tjöta. Vi får boka in en ny övernattning till hösten

    1. Det var väldans lyxigt att FÅ stanna över, för precis som du skriver så blir det inte så hiat på att köra hem med trötta ungar och trötta vuxna. TACK! För vi vill ju sitta uppe lääänge och tjöta med er! Som alltid god mat vännen, och vin (bästa!), och jag har lite träningsvärk i magen av allt skratt!

      Hösten bokad, och vinterresa kanske? Å så blidde det bestämt att vi far till NYC i september väl? 😀

      Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *