6/5 – h ö s t m a j .

5/5 - h ä m n d ?
7/5 - s ä l l s k a p 🙁

Regn, åtta grader och ullstrumpor inomhus. I maj. Jomenvisst! Västsverige i ett nötskal! Å det kunde ju varit värre? På ostkusten en bit upp hade de väl fått snö för några dar sen? Och i norra Sverige är vintern fortfarande inte helt bortmotad. Så. Jag kanske inte ska klaga ändå 🙂 å en varm brasa när Mattias å Milla kommer hem med EmmaLi från skolan låter rätt mysigt faktiskt.

Note to self: uppdaterat headern igen. Nu är hela familjen med, inte bara jag 🙂

Ringde min VC för att försöka få en tid för astma-koll och eventuellt spirometri. Det var omöjligt att få tid. De hade bara schema för läkarna fram tillomed maj, och det var helt fullt. Nåväl. Har jag levt med detta i långt över trettio år kan jag såklart vänta några månader till! Men det känns lite surt att inte få saken ur världen sådär i ett nafs?

Återstår då: joggingskor. Blir nog ett besök i sportbutik i eftermiddag. Måste ändå ner till KappAhl med lite EmmaLibyx-byten. Kan det bara sluta regna så känner jag mig lite mer motiverad att traska ner på stan! Shopping är ju inte min starkaste sida 😉

Du missar väl inte ESC med Sannas semifinal ikväll? Kl 21 i SVT1. Hejja hejja!

5/5 - h ä m n d ?
7/5 - s ä l l s k a p 🙁
8 comments Lägg till din
  1. Haha! Den är skitbra! I vanliga fall… har aldrig haft såna här ”problem” förr så jag gissar det har hänt nåt kanske? Dom har akuttider in absurdum så det är väl därför det är klurigt att få en bokad tid för en icke-akut undersökning?

 1. Aj då. Tur att dagarna går fort ändå! 🙂

  Tja..men ull funkar ju sommar som vinter så det gör väl inget? 😉
  Junie flög i ullkläder, Gick hur bra som helst även när hon kom fram. Vi är ju vana att använda ull.
  För övrigt skulle jag önska om du kunde ge mig en ny login kanske?
  Jag kan inte logga in för den säger att mitt lösenord inte fungerar och när jag försöker att återställa det så kommer jag bara fram och det står att den koden inte är aktiv och sen att mitt användarnamn redan finns vilket ja, det gör den ju..det är ju min 😉

  1. Du har helt rätt, det är inget fel på ull som sådant! Det är ett utmärkt material men jag känner ändå att det är fel säsong 🙂

   Tjohoo såklart jag vill hjälpas med inlogg! Jag har mailat dig på Fejjan. Behöver din epostadress eller inlogg för att kunna se vem som är du och isf återställa/förnya ett lösenord! Du kan svara på FB eller till min epost som jag inte vet säkert om du har? Skickade den i meddelandet på FB iaf!

   Idag har det förresten varit kallare än nånsin. Jag hade vantar när jag cyklade lite olika ärenden på stan. VANTAR!! 🙁 galet i maj va? Gissar det är en smula varmare hos dig 😀 sisådär trettiofem grader eller så? Men regn har vi här också – vilket är bra för dom med pollenallergi men skitkass för allt annat. Utom möjligen trädgården då… okej’rå! Men det är ju så jäklans kallt!! Bort med kylan, vill har vår och sen sommar nu!

   Krams!

  1. Japp! Vantar…

   Ingen stress. Vi hörs när du hinner! Eller vänta, nu när jag kommenterar inne i min admin har jag ju din epostadress! Försöker fixa nytt lösenord, skickar det till din mail!

 2. Jag kanske redan har pratat mig varm för lotorpsmetoden? Jag tar en puff morgon och kväll, och känner inte av min astma och torrhosta sedan jag snubblade över den och fick hjälp.
  Finns nog inget jag blivit mer hjälpt av i hälsoväg. Googla om jag inte redan tjatat om den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *