16/6 – g r ä s k l i p p .

15/6 - s o m m a r s ö n d a g .
17/6 - l å n g s a m t .

Förskolan stängd idag och maken hemma med två sommarlovsyra små töser! Trädgården har fått sig en uppfräschning, mattan ett klipp och alla hemmavarande har matats med jordgubbar. När jag kom hem från jobbet vid kvart i sex hade grannen precis dragit igång sin gräsklippare på ödetomterna. Den är i vanlig ordning en smula större än vår…ser du vad det är?


självgående är inget för oss på Morkullan 😀

Men så klipper dom å andra sidan bara en gång per säsong 🙂


Med sexåringen som sällskap på cykel gav vi oss iväg på vad som kom att bli en 8K-runda. Joggpromenaden varade strax under timmen och gick ner mot Apelviken, Subbe och Kåsa i strålande underbar junikvällsso! Mellan diskussionerna med EmmaLi försökte jag jobba lite på tekniken. Jag är ju stört omöjlig på allt vad teknik heter men förstår ju att jag har mycket att vinna på att ”göra rätt”. Självlärd är kanske sämsta dräng men jag har inte mycket annat att tillgå 🙂

Direkt när vi kommit hem drog maken och sexåringen iväg till Påskbergsvallen där BoIS mötte Sundsvall hemma. Helt oväntat åkte de två timmar senare därifrån med tre glada pinnar. Tydligen spelade de grönsvarta bättre än på mycket mycket länge och ligger nu femma i tabellen – medan GIF Sundsvall fortfarande ligger kvar i ledning. Hejja! Och Tyskland spöade ett oschysst Portugal i Brasilien. MYCKET fotboll i faggorna nu; gött e de’!

15/6 - s o m m a r s ö n d a g .
17/6 - l å n g s a m t .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *