17/6 – l å n g s a m t .

16/6 - g r ä s k l i p p .
18/6 - s p a 😀

Tyckte jag skuttade på rätt bra i spåret men två inkommande sms – som jag faktiskt var tvungen att läsa – sänkte medelfarten massor och så var det rekordloppet kört 🙂 ändock, runkeeper säger 5,28 km på 35 minuters å jag är nöjd! På torsdag är det intervaller på schemat och jag även om ett sånt pass inte ger några rekordtider så ger det styrka till musklerna, jävlaranamma i skallen och kilometer i benen. Dessutom, idag passerade jag fyra medjoggare i slingan – varav alla var yngre än mig! Å så svalde jag en fluga, och blev jagad av en liten hund; de båda sistnämnda gifvetvis medskyldiga till ”lågt” medeltempo…!

Ännu långsammare än mig är förresten serviceverkstaden/försäkringsbolaget som har min dator. Det är imorron fyra veckor sedan jag lämnade in den och även om en hel drös (läs 2?) röda dagar och en klämdito kommit emellan är jag inte särdeles imponerad av tidsåtgången. Var i kontakt med butiken i förra veckan och fick ett mycket trevligt svar tillbaka, sen har det varit tyst. Är det kanske dags att skicka en ny undring?

16/6 - g r ä s k l i p p .
18/6 - s p a 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *