18/6 – s p a :D

17/6 - l å n g s a m t .
19/6 - s e g w a y .

Lilla Millan och hennes bästis Filippa gjorde sig en lerinpackning på förskolan idag 😀 i roll av två andra små barn (dom var Lovisa och Tyra berättades det) kunde tjejerna i lugn och ro först tillverka leran – ”av vatten och jord!” berättade fyraåringen stolt – och sen klena in hela sig själva, kläder och allt :p

lerstrumpor efter förskole-spa :) - 18juni2014
dom här sockarna blir nog aldrig sig lika igen 😉


Apropå spa o dyl: Igår eftermiddag hängde EmmaLi med Elliot i Apelviken medan Mattias å jag var på jobbet. Sexåringen var bamseglad och uppspelt när hon kom hem, TACK Eva för ett jätteskoj äventyr!

Idag hade dom slide-party på fritids – tur att hon inte missade det min lilla vattenlyckliga! Vattenspridare och slides och en hel bunt skitglada ungar gissar jag 🙂 så himla kul att dom hittar på lite annorlunda aktiviteter för kidsen på sommarlovet!

17/6 - l å n g s a m t .
19/6 - s e g w a y .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *