20/6 – m i d s u m m e r r a i n .

19/6 - s e g w a y .
22/6 - A n n a n d a g M i d s o m m a r . . .

Igår var en skitdag så den lämnar vi därhän. Vips! Nu var den borta.

 

Idag är en mycket bättre dag!

Allt började med galet lång sovmorgon (gulligaste tjejerna hade lovat låta oss sova länge men fullt såå länge trodde vi väl inte de skulle låta oss vara!) och sen ovanligt mysig frukost. Efter det krängde jag på mig springkläderna och gav mig trots både SMHIs och himlens tydliga varningar iväg till Påskbergsskogen… ett halvt varv (av två) hann jag i rejäla regnvindar innan det började droppa och strax öppnade sig himlen i ett långt spöregn. Men! Trots kalla muskler – det var som att springa i sirap – lyckades jag pressa ner mig till mitt snabbaste 5K-lopp hittills! Mallig? Yepp very much!


Vid lunch ramlade det f’resten in en spontaninbjudan till grillkväll på Klostervägen och tjohej. Preciiis vad jag behöver! Fast först ska vi hälsa på svärmor som hamnat på sjukhuset.

19/6 - s e g w a y .
22/6 - A n n a n d a g M i d s o m m a r . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *