2/6 – d o f t e x p l o s i o n .

1/6 - e n s a m t .
3/6 - t a n n a l ö s ♥

Som en vägg slår den emot mig, söt och underbar, den djupa doften av buskar och blommor i försommarskrud. Jag sitter på altanen i västerläge, solen värmer skönt mellan husen och jag bara är. Vinden är ljum. Kvällen är helt stilla. Svensk juni. Bland det vackraste som finns!

1/6 - e n s a m t .
3/6 - t a n n a l ö s ♥
6 comments Lägg till din
  1. Alltså, en gammal skruttPC kan vi nog skrapa fram ur gömmorna tills du och försäkringsbolaget är överens.

  2. Kaprifoldoft är min favorit – påminner om makens och min första gemensamma sommar. Vi målade hans föräldrars sommarstuga och satt på kvällarna och njöt på trappen, och jag trodde att någon granne bakade vaniljbullar varje kväll… Jag är ju uppvuxen i asfaltdjungeln, så den doften var helt ny för mig.

    1. Nu står det helt still i doftminnet, men påminner inte kaprifol om shersmin (eller hur det nu stavas)? Inte asfaltsunge i mitt fall, bara bedrövligt dålig på att sätta namn på naturens alla skatter!

  3. Vi har en liten mini-HP som bara står och samlar damm eftersom Javan på den inte duger till det som det var tänkt (minecraft). Annars funktionsduglig. Upphämtas i Villa Viking 😀 Tillsammans med lite tishor som väntar på en Varbergstransport 😀

    1. Haha! Jag överväldigas av all vänlig utlåningsglädje, men som sagt, vi har egna gamla datorer i gömmorna. Min LG är förresten inte ens skruttig satt i relation till hur gammal han är och vad han har under skalet. Det säljs nya datorer idag som har sämre eller åtminstone lika ”dåliga” processorer som gamla Blåfisk!

      Ang min lilla tisha så får den nog tyvärr vara kvar hos er ett tag (om inte den/dom som ska ha de andra kläderna har möjlighet att plocka med den norrut?) tills vi ses igen. Svårt att få planeringen gå ihop nu med röda jobbdagar och fulltecknade lediga vardagar 🙁 den är säkert ändå för stor för Millor ett tag till :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.