27/6 – b e s v i k e n .

26/6 - S o m m a r 4 & 5 .
28/6 - f u l l f a r t !

Idag är finaldag i min 8-veckors träningsplan 5K för nybörjare på RunKeeper! Räkna ut hur sjukt besviken jag blev när ontet och ischiasen jag vaknade med imorse aldrig släppte… Det blev till att helt enkelt bita i sura äpplet och ställa in 🙁

Efter BoIS-matchen på Vallen igår kväll var jag ute på en riktigt långsam runda och när jag kom hem gjorde det ondare än jag haft på flera år. Lärdom: bättre att springa korta snabba steg som jag brukar istället för att hålla samma tempo med långa steg… Det jag dessutom lärde mig är att det är oväntat svårt att springa långsamt! Riktigt långsamt alltså. Jag pinnar lätt på och så går pulsen upp; planen igår var att hålla låg puls men få upp blodcirkulationen inför idag. Till ingen som helst nytta alltså…

Men! Nu har jag ätit piller och varit ute och promenerat lite. Det har leat upp sig i ryggrumpan och benet… fast det vore väl jäklans dumt att utmana antar jag?

Jajustdetja. Jag har bytt header igen mä. Tog hela dan för jag är så jäklans petig… det blir ju så inihoppsan pixligt?! Menmen. Nu så!

header

26/6 - S o m m a r 4 & 5 .
28/6 - f u l l f a r t !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *