6/6 – n a t i o n a l d a g .

5/6 - l å n g t o r s d s d a g .
7/6 - t i l l b a k a b l i c k .

Vildmarksmässa i Ullared och tjohej det vimlade av mänskor i byn idag! Vår parkering var knökfull redan innan vi öppnat och sen rullade det på hela hela dan. Halv tre hade jag fortfarande inte kommit iväg på lunch, men glada kunder gör att sånt där liksom inte blir så viktigt 🙂 ett kvickt besök från härliga Sala-familjen (som jag hade lyckan att träffa på i Thailand) piggade också upp massor! Nästa gång vill jag vi har en bokad dejt dock, så vi kan hinna synka resa in till oss i stan mä!

Efter jobbet direkt hem, pussa på kids å make och sen skutt i joggbrallorna. För den skillade är det såklart ingen särdeles imponerande runda att ta sig 4 km på tjugofem minuters, men… jag gör framsteg i myrformat å är glad för det lilla 🙂 Vivofit menar jag höll miltempo under timmen – och att jag sprang mer än en kilometer längre än Runkeeper säger, men… oavsett sanningsgrad i tempo/längd; inte tusan hade jag orkat hålla samma spätta i en halvtimme till?! Hujedamej.


Spöregn nästan hela dagen hemma i Varberg gjorde att resten av familjen fick omgöra planerna av typ Nationaldagsfirande i Societetspark. Själv jobbar jag till på söndag men det hade varit skoj med lite sol för dom andra hedbertarna. Nu får det jäklans vara färdigt med regnet? Har varit blött mer eller mindre konstant sen i tisdags. Sommar, jatack!


ps. efter hårda förhandlingar finns nu en liten macbook air i min ägo. gamla datorn är fortfarande i diskussion med försäkringsbolaget och det kan väl dra ut på tiden nåt alldeles väldans antar jag? som en jäklans stor surfplatta med fullstort tangentbord – och ett flashminne dubbelt så stort som på spaden! intelligent touchpad gör att storleken inte blir nåt problem; det är bara att dubbelklicka så blir texten i fullbredd 🙂 japp, jag är applefrälst. smarta lösningar i glad förpackning. låst? nä, inte för den typen av användare jag är!

5/6 - l å n g t o r s d s d a g .
7/6 - t i l l b a k a b l i c k .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *