9/6 – b u r n e d .

8/6 - r e k o r d .
10/6 - l o o s e .

Fem alldeles färska rivmärken upptäcktes på vår bil vid lunchtid idag. Rejäla vertikala riv uppifrån och ner, på höger förar- och passagerardörr. Nån har uppenbart varit förbannad för det är tydliga nyckelskrapmärken i ”rätt” höjd. Jag blev helt skakig av ilska när Mattias visade mig… på riktigt är jag stört oförstående till hur mänskor som gör sånt här är funtade? Polisanmälan behövs till försäkringsbolaget. Känns ju sjukt värt att lägga 3000:- i självrisk, eller hur mycket det nu är. Fast har vi tur är skrapen inte ner i grundlacken (eller vad det heter?) å då blir det väl inte rost?

Fett massa sol idag! Av nån anledning klenade jag in ansiktet och det som blev över på armar och bröst. Skulle nog tänkt ett steg längre och klent lite solskydd på överryggen mä… gött skär där nu! Å jag har typ två halsband på mig – om jag flyttar det i guld lite åt sidan 😉

Satt å försökte skruva ihop sommarscheman och semester och jobb och inköp och hälsa-på men gav upp. Får vänta tills jag sitter i lugn och ro! Jobb-, fritids och förskolescheman är lyckligtvis typ klara. Återstår sommarens alla skojiga äventyr: utflykter (High Chaparall ligger på lur, detsamma gäller Djurs Sommerland och Strömstad), jobbresa till Stockholm (inköp ska bokas, hotell ska reserveras) kombineras med besök i bl a Striberg (tjohej Chris!) och kanske en avstickare till Sala (och Thailandsfunna vännerna Walléns). Dessutom vill jag verkligen få till det så världens bästa Solleröbor kan komma hit till oss å hälsa på! Å säkert är det nån mer jag lovat luftmadrasssnark i sommar? – just nu är jag för solsmekt för att kunna tänka klart!

8/6 - r e k o r d .
10/6 - l o o s e .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *