13/7 – s ö n d a g s t y p i s k t .

12/7 - p a p r i c a l o p p e t 2 0 1 4 !
14/7 - s o m m a r l o v s i n l e d n i n g .

Mycket trevlig sommarfest med Lolles (makens butik) i svärföräldrarnas trädgård igår! Vaknade i förmiddags med en ruggigt stel skinka: utmanad av en av festens yngre deltagare fick jag den briljanta idén att hjula på gräsmattan… tydligen var jag rätt kass på hjulning – något jag borde förstått utan överbevisande test 😀 – och rätt muskler för ändamålet finns uppenbarligen inte heller :p

Vädret var med oss fram till elvasnåret ungefär, sen öppnade sig himlen å det har regnat mer eller mindre konstant sen dess. Vi satt kvar under markisen med filtar och värmare, fast jag spenderade en del tid framför tvn och brassarnas fjärdeplats bakom Nederländerna också…


inte dagsfärskt foto, motivet dock identiskt med aktuell väderlek!


Jag, som börjat tappa greppet om min löpning i senaste veckans högsommarhetta, spratt i eftermiddags med alldeles lagom tempererad (dvs typ 18 grader) och blöt luft igång och drog till med en för mig riktigt snabb 4,5k lång tur. Rekordtempo med ett snitt på 5:39 km/h inkl uppvärmning och jag tackar makens inköp av löpardojor för pepp – han med sina långa ben och fina grundkondition är ju typ ikapp mig redan från scratch 😉 var gifvetvis tvungen att snäppa upp mig en smula!

Nu familjederby på cmore från soffan. 0-0 i första halvlek på Örjans Vall å även om IFK Gbg har mest boll på den regnsjuka planen så missar de typ alla chanser de har… jag är såklart glad för det ;p    edit 20:37

    Blidde två snabba och snygga mål av Halmstad tidigt i andra halvlek innan Göteborg reducerade och sen kvitterade så en ynka pinne blidde det av mötet. Extra surt såklart att kommentatorerna alldeles uppenbart favoriserar storstadslag och jublar när IFK gör sitt första mål. Så brutalt dåligt. Jag tjurar och utgår från att cmore ingår i samma koncern som TV4? 🙁

    12/7 - p a p r i c a l o p p e t 2 0 1 4 !
    14/7 - s o m m a r l o v s i n l e d n i n g .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *