14/7 – s o m m a r l o v s i n l e d n i n g .

13/7 - s ö n d a g s t y p i s k t .
15/7 - H i g h C h a p a r r a l !

Första officiella sommarlovsdagen för mig idag! Vädret erbjöd inget strandbesök men vi tog sovmorgon till halv tio, åt frukost vid middag, sen klättrade kidsen i äppelträdet och vi åt festmiddagsrester till lunch. Där nånstans fick jag ett fantastiskt roligt telefonsamtal (lovar berätta mer senare) och sen gjorde vi ingenting fram tills att det blev dags för att cykla till förälder-o-barn-cirkelträningspasset på Atletica.

Med båda barnen som sällskap och väldigt mycket mer folk än sist blev det mest ungarna som fick tränat, Och som dom tog i!! Båda två var svettiga som blöta små fina tvättsvampar och hade tagit ut sig fullständigt. Först koreografi i uppvärmingen och sen satte vi fart. Box, upphopp, situps, armhävningar, TRX, rodd-övning osv. Tre stationer i varje grupp. tre grupper, 40 sek på varje station och tio sekunders vila. Puh! EmmaLi gör situps som en vuxen och Milla kämpade på i TRX-banden. Så häftigt att se! Och instruktör Anna Munther är helt grym! Sicket pepp, sicken glädje!

När vi kom hem väntade Mallias med kvällsmat och sen skuttade jag ut i joggingskorna (det blev ju inget perfekt träningspass för mig på Atletica). Tog en för mig alldeles ny runda och lyckades med dagsens Runkeeper-pass (10×3 minuter intervaller) dels köra helt slut på mig – måste verkligen få en läkartid för den där förmodade ansträngningsastman – och dels hålla ett för mig bra snitt-tempo (5,7 km och 6,17 min/km inkl uppvärmning).

Imorron åker tjejerna å jag till High Chaparral med en hel hög vänner. Ska bli görskoj! Har aldrig varit där förr faktiskt. Som vapen-ogillande är jag väl kanske på väg till fel ställe… men, äh… jag tror det blir okej!

13/7 - s ö n d a g s t y p i s k t .
15/7 - H i g h C h a p a r r a l !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *