15/7 – H i g h C h a p a r r a l !

14/7 - s o m m a r l o v s i n l e d n i n g .
16/7 - B o r å s D j u r p a r k !

Jippifakkingkajej! Hur i helsefyr gick jag med på ett besök på detta gudsförgätna ställe?! 🙂 gevär och revolvrar (fick ju styra upp lite å lära kidsen skillnaden mellan pistol och revolver…!) åloverthöplejs och för en vapenhatare som jag – svärmor vågar knappt ens köpa vattenpistoler till ungarna :p – gällde det att hålla tungan rätt i mun! Men jo, det blev en riktigt riktigt rolig dag. Och bara en dotter fick jag med mig hem, den andra hängde med Elliot hem till Lerum… vi möts upp på Borås Djurpark imorron, Milla, jag å dom andra ❤️

Kort i bilder var dagen typ såhär:


vad är det som kommer puffande på andra sidan sjön?

sex förväntansfulla par ögon följer med spänning!

Wild West Show!

mycket pangpang, barnen nöjda 🙂

mina två i mitten och till höger,

eLi fick låna en cowboyhatt från Pontus!

Zorro Show!

mer action än pangpang, mamman nöjd 🙂

Old Mexico

tre av våra små cowboys spanar på Zorro efter hans show

medan dom andra vaskar guld

åker Millan å jag diligens! grymt skakig – å kort – resa 🙂

min lilla pascifist:

plockar bort trumman från sin lånade revolver! ♥


Imorron alltså Borås Djurpark. Det är knappast lugnet som inleder den här semestern 😀

14/7 - s o m m a r l o v s i n l e d n i n g .
16/7 - B o r å s D j u r p a r k !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *