27/7 – d y n g m o r r o n .

26/7 - s o m a l l a a n d r a : )
28/7 - b e s ö k !

En söndagsmorgon som känns som en måndag… Inget internet sedan igår eftermiddag vilket passar finfint eftersom jag behöver leta och boka boende till några dagar nästa och nästnästa vecka. Felet som först beräknades ta ett par timmar att åtgärda är väl snart uppe i ett dygn. Älskar Bredbandsbolaget – not. Att ha ADSL är i dagsläget typ som att åka tåg. I Sverige.

Ställt klockan på väckning för morronjogg men lyckades snozzla bort nästan en timme – vicket iofs var okej för gårdagsens regnskur har sänkt temperaturen rejält. Perfekta väderförutsättningar till trots: ett jefla skitpass i slingan där jag hade noll ork och inspiration och på pur envishet tog mig runt på en t o m för mig riktigt dålig tid. Surt sa räven, och försöker hitta orsak till noll-energin.

Nå! 2 skojiga saker har jag att berätta!

Imorron kommer Sollerö-folket aka instagram-vännen Karin å hennes fina familj på besök! Ska bli så spännande att träffas! Å lite nervöst såklart 🙂 att vädret nu blivit kyligare är både skönt och lite trist, hoppas det håller sig inom strand- och badbara temperaturer iaf?

Samt. Lilla Milla gjorde egen frukost imorse ❤️ älskade lilla fyraåetthalvtåring!

PS. Sommarlovs-EmmaLi sover fortfarande. Funderar på att göra henne sällskap!

26/7 - s o m a l l a a n d r a : )
28/7 - b e s ö k !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *