14/8 – o m p l a n e r a t .

13/8 - K l i F r o m H e l l .
Dagsens tips: f ö r e b y g g .

Du vet en sån dag när det planerats in en lekdejt med dom vi inte träffat på gööörlänge. Du vet, man ser jättemycket fram emot det. Det är en sån dag som kvartisjuåringen börjar förmiddagen med att se lite vissen ut. Eller asså, hon ser faktiskt väldigt vissen ut så då måste man börja fundera på om planerna kanske… japp, då kräks den lilla nosen. Vid det här laget vet jag att alla symptom pekar mot stundande skyhög feber så barnet pillras och sen sitter en duracellkanin bredvid sin lilla syster i soffan framför demokratiskt valda program på Barnkanalsappen via apple tv:n. Den där dejten… Mjau. Jaduvet. En sån dag är det.

13/8 - K l i F r o m H e l l .
Dagsens tips: f ö r e b y g g .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *