20/8 – i s h i n k s u t m a n i n g ?

Dagsens tips: S V T s P a r t i l e d a r u t f r å g n i n g a r .
21/8 - h ö s t h a v .

Asså. Jag förstår inte den där ishinksutmaningen som rullar runt bland kändisar på Facebook. Den första jag såg göra det var Bill Gates (som var utmanad av Mark Zuckerberg) men nu har det rullat så många varv att även småkändisar och vanligt folk häller is över sig. Men som sagt. Jag fattar inte? Om jag förstått det rätt är utmaningen ”häll en hink is över huvudet eller skänk $50 till forskning för ALS”. Va? ELLER? Och då väljer dom att hälla is på sig?! Jag förstår inte?

Charlie Sheen har också fallit i gropen. Typ.

Dagsens tips: S V T s P a r t i l e d a r u t f r å g n i n g a r .
21/8 - h ö s t h a v .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *