23/8 – s j u å r s k a l a s a n d e . . .

Dagsens tips: g r u p p i n d e l n i n g ?
24/8 - t v å h j u l i n g !

…hela kvällen lång! Melker fyller sju imorron och bjöd på litet kalas i eftermiddags. Eftermiddagen övergick i kväll och spontant fylldes glas och sen drogs grillen igång och vips hade det blivit kolmörkt och ungarna fick sen mer eller mindre bäras hem! – det var det bästa sjuårskalaset jag varit på på läääänge 🙂 TACK vänner!

Presanger hade vi ju mä, tjejerna hjälpte mig både paketera och skriva kort:den stora bokstaverade och den lilla skrev!Jo, det var en grej till med kvällen som gjorde den perfekt: nu är Millan inte längre fadderlös! Iom att den andra av de två nya faddrarna tillfrågades (och mottog uppdraget, med glädje!) är ordningen såattsäga återställd

Dagsens tips: g r u p p i n d e l n i n g ?
24/8 - t v å h j u l i n g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *