6/8 – F r å n L i d i n g ö T i l l N o r a .

5/8 - m u s e i r a c e .
7/8 - n j u t d a g !

Japsidejsi. Vaknade tidigt, sprang till Stockholm och tillbaka, väckte halvsjuåringen när jag kom tillbaka till hotellet (halvfemåringen hade just vaknat av sig själv), åt frukost, fajtades en hel del för att få dem gå med på att checka ut, maken som varit uppe sen ottan kom tillbaka från sitt inköp och hjälpte mig packa bilen, vi la ner alla planer på stadstur och promenerade hundra meter bort till Millesgården. Underbara Millesgården!här var vi idag!


uppe på toppen, vid ursprungliga berget och fastigheten – makalöst vackert!


det händer saker hela tiden i den här trädgården, jag är helt fångad av allt…


känner ni igen frökapseln?


Mattias höll i kameran också


lite skulpturer vill jag visa också, jag fotade måååånga fler 🙂


den här utställningen vill jag återkomma till i senare nosning!


Millan ville mä fotografera :p


vi shoppade fint från Paradisverkstaden (enligt uppgift med inspiration från fotot ovan?) i museibutiken


Sen lämnade vi – via en miss i planeringen Marabouparken i Sundyberg; ”Sveriges finaste park” lovade Stockholmskortsfoldern… asså, jag är skeptisk…) – storstan och for västerut. Garmin guidade fint ”kortaste vägen” och vi fick en smula sigthseeing på köpet! Vi fick också köpt dyr diesel i ett litet samhälle jag tyvärr glömt namnet på (börjar på F tror jag?). Sen var vi framme. Typ. Sicken superfin liten stad! Jag blev lite kär på direkten!utanför Foresta


Marabouparken, klart upphåsat av Stockholmskortet…


äntligen fick vi se det live, Noras skitfula utedass! 🙂


vicken fin liten stad!


riktigt gammal järnväg – min pappa är galen i järnväg så jag har fått lära mig en del nördigt :p


men asså… hade verkligen planerat för det här. vad är oddsen?! *skitsur*


kanske vackrast placerade järnvägsstationen i vårt land?


vy över stan från stationen typ


Imorron ska vi äntligen träffa multi-talangfulla och bamseskojiga Christina! Är som vanligt lite nervös inför en IRL-dejt med en gammal cybrvän, men… äh vi har känt varann så länge så jag tror det ska gå kanoners!

ps. vi fick två dubbelrum till nästan samma pris som ett och plötsligt slipper vi fajt kring läggdags. sjuuuukt värt. tror det är såhär vi ska börja boka hotell i fortsättningen – fast då får vi bo på mysiga billiga små ställen, håller liksom inte att boka dubbla dubbelrum på stor-hotellen 🙂

5/8 - m u s e i r a c e .
7/8 - n j u t d a g !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *