19/9 – S k r e a .

Dagsens tips: P 1 D o k u m en t ä r .
21/9 - k y l a r t o m t .

Millan har fått ny simtid i uppflyttad grupp – med för oss bättre lektionstid – och eftersom vi i förmiddags var i Mölndal å hämtade hem mitt (läs: ”mitt”) fantastiska kameraobjektiv [ett 70-200m f2.8 USM] lekte jag fotograf på vägen ner mot Falkenberg. Det är änna en jäkla grann vägsträcka mellan de båda -bergstäderna i Halland!


när jag var liten fick jag lära mig att det var här Uffe-puff skrev om sina öppna landskap,

vet inte alls om det är sant?


Sen kunde jag såklart inte låta bli att utnyttja Skrea strand som fond för min goa lilla nästansjuåring. Fast först stod jag en snabbis faktiskt framför kameran;


mullat till mig lite due to dumma trasiga knät 🙂


Om det berodde på att jag visade att det är stört ofarligt att stå där framför linsen eller om liten bara hade en jag-har-inget-emot-kameran-dag vet jag såklart inte, men vi hade skoj där på stranden!


Med fickorna fulla med snäckor kikade vi på en supersimmande halvfemåring och sen åkte vi hem och åt skräpmat!


vilken kväll!


Nu väntar jobbhelg men det är helt okej för en sån kväll som var i kväll, de växer sannerligen inte på septemberträd. Indiansommar, aj löv it!

Dagsens tips: P 1 D o k u m en t ä r .
21/9 - k y l a r t o m t .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.