23/9 – i O S 8 .

22/9 - d a r r m e t t e r .
24/9 - n o v e m b e r s o l ?

Gamla femman är nu uppgraderad till iOS 8 och det första jag märkte var att operativsystemet nu tar en halv gig extra utrymme på min redan hårt pressade 16 GB-fån. Min andra upptäckt är att mobilen blivit något segare, samt att skärmen är stört omöjlig att hålla ljus – men det där kanske rättar till av sig själv? Det dök också upp tre nya oönskade appar; iBooks, Tips och en som heter Hälsa. Dessa går i vanlig ordning som obligatoriska appar inte att ta bort 🙁 Säkerligen kommer jag stöta på en hel bunt fördelar med tiden, t ex upptäckte jag att det går att nå både favoriter och senast använda kontakter direkt från dubbelklicksvyn (dvs, dubbelklick på hemknappen).

För övrigt anser jag det förenat med typiskt Murphy att makens iFån 4S numera sagt upp kompatibilitet med sin bluetooth.

Nu är hösten definitivt här och jag ömsom nyser, ömsom fryser, ömsom gnäller och ömsom googlar solresor. *atschoo*

22/9 - d a r r m e t t e r .
24/9 - n o v e m b e r s o l ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *