29/9 – e l a u t o .

28/9 - s k i t k n ä .
30/9 - f e l s k i c k .

September är som sagt nyckfull! Idag strålande höstsol nästan hela dan, och då är ledig vardag efter helgjobb fin fisk!

Glada kidsen cyklade hem tillsammans från nästan-sjuåringens skola efter lunch <3 dom är duktiga på att stanna när det kommer en väg och startar inte förrän jag säger det är okej (se fotot). Jag har sagt att när dom cyklar lika långsamt som jag går får dom lov att cykla på gå-sidan av cykelbanan. Vet inte exakt vad lagen säger om det, men jag tror dom är minst ivägen där iaf?

image
två små cyklister!


Ännu gladare kids körde bil i trädgården – tills kraften tog slut. Men till skillnad från riktiga elbilar (notera gärna mitt ordvitsande i rubriken 🙂 går den här att ladda utan trefas :p

IMG_0150.jpg
miljövänlig i drift 😀


Det börjar bli dags att komma till avslut i novemberresandet. För att röra till det ytterligare har jag nu blandat in Egypten… tänker att om vi ändå bara ska låsa in oss på ett ål änklos med barnklubb och äta glass kan vi lika gärna låsa oss där solen är garanterad. Och det ska visst gå att snorkla där också? Men… jag vill verkligen inte till ett sånt där komplex egentligen. Uäääh sicka angenäma problem!

28/9 - s k i t k n ä .
30/9 - f e l s k i c k .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *