8/9 – s a k e r p å S .

7/9 - s i m s k o l e n y p r e m i ä r .
9/9 - a p p l e e v e n t V S v a l u t f r å g n i n g .

S v e r i g e möter Österrike i sin första kvalspelsmatch mot EM i Frankrike 2016. Verkar bli en jämn tillställning? En straff i baken i sjunde minuten är ingen drömstart men det är mycket kvar (när detta skrivs).

S k a d a n eller vad jag nu ska kalla det i knät har bättrat sig en smula så idag vågade jag mig på en halvmilspromenad på trekvart. Korta inslag av jogg – läs: micket korta inslag – med känning i ytterknät. Men hujedamej så gött att få fylla lungorna med havsluft! Och snart ska jag väl vara tillbaka på banan igen? Rehab-övar och stretchar. Och håller tummarna!

S p i r a l med hormoner har jag släpat omkring på i 4,5 år. Den ska bytas efter 5 sa barnmorskan, men jag undrar om hormonerna redan tagit slut? Eftersom jag inte känt ett dugg och inte ens blött en tesked i flera år har jag de senaste månaderna direkt känt av att kroppen förbereder för ägglossning. Den här gången gör det riktigt ont. Nån som vet? Dags att byta då lite i förtid kanske?

S u p e r t r ö t t blir jag av att jobba tidig vecka och nu när Sverige spelat färdigt i Wien (1-1 var inte vad jag hoppats på men känns ändå okej) kan jag skutta i nybäddad säng. Jag är inte riktigt gjord för att gå upp kvart i sex 🙂

7/9 - s i m s k o l e n y p r e m i ä r .
9/9 - a p p l e e v e n t V S v a l u t f r å g n i n g .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *