9/9 – a p p l e e v e n t V S v a l u t f r å g n i n g .

8/9 - s a k e r p å S .
Dagsens tips: F i g h t C a n c e r & R u n !

Macifierad till trots, jag orkar faktiskt inte sitta klistrad framför datorn eller tv:n och übermegabautaflashiga slå-sig-för-bröstiga Apple i sitt event nu ikväll. Jag hyser ingen oro att informationen inte kommer nå mig ändå, typ ikväll eller imorron 🙂 hittills har jag fått nys om nya iWatchen och den ser spännande ut. Blir väl bedrövligt dyr bara, men jag ska seriöst jämföra den med Garmins träningsklockor. Nya mobilen har jag inte hittat nåt om än – men har å andra sidan inte letat heller!

I bakgrunden går Fyrans valutfrågning där Annie just blev rätt hårt åtgången. Av en slump hamnade vi på TV4 Play via AppleTVn och wihoo! Ingen reklam?! Fast sen dog sändningen (lägligt) så nu sitter vi här framför Philip igen :/

Har du bestämt vad du ska rösta på?

8/9 - s a k e r p å S .
Dagsens tips: F i g h t C a n c e r & R u n !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *