10/10 – s u c c é s i m !

8/10 - s t o r k n a d .
11/10 - N o t A l o n e I n U l l a r e d .

Asså, oj!! Vicken perfekt lektion på Klitterbadet ikväll!

Lilla poolskillade 4,75-åringen gjorde oss malliga päron ännu malligare genom att outoftheblue briljera med ett alldeles fantastiskt lektionspass!

Skitbra övningar idag bäddade gott: ”regnbågen” resulterade t ex i ryggsim hela bassänglängden flera gånger – en gång på diagonalen, dvs typ sex-sju meter? – i början utan armar men på slutet även med, indiandyk gav rutschkaneåk med undervattenssim fram till plattformen (tre-fyra meter?) och vid flytövningen hajjade hon plötsligt biffen å vände mellan rygg å mage som hon aldrig gjort annat.

Vi föräldrar sprack av föräldrastolthet såklart, men glada fröknarna verkade också lite paffa av framstegen 🙂 jag hoppas dom vet att dom med sitt pepp och sina fiskfina tydliga övningsgenomgångar verkligen är delaktiga i succén!

Nu: helg! Å en ledig sådan!

8/10 - s t o r k n a d .
11/10 - N o t A l o n e I n U l l a r e d .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *