11/10 – N o t A l o n e I n U l l a r e d .

10/10 - s u c c é s i m !
12/10 - E M k v a l .

Häromdan shoppade på mig mängder av för-mycket i alternativa färger och storlekar på Gekås å idag for hela familjen för att returnera och byta t ex lättviktsdunjackor till kidsen (jag veeeet… fett med no no på dun men… nä, jag har inga bra argument mer än att det är ett för jäkla bra isoleringsmaterial…). Men asså.

Jo. Vi parkerade utanför jobbet, på en personalparkering där det redan stod massor av bilar som inte tillhör någon av mina kollegor – en stod t o m över TVÅ rutor… jag tänkte först ställa mig BAKOM henom men ångrade mig och ställde mig istället två dm ifrån hens förardörr – lämnade sedan för säkerhets skull bilnyckeln hos vännerna i kundservice och promenerade ner till Scoretts Outlet. Där köptes vinterdojjor till nästan-sjuåringen (fodrade goretex från Viking) och sen fortsatte vi ner till gula varuhuset. Men oj. Kö i vad jag gissar flera timmar för att komma in – och således nästan lika lång tid för att komma ut – och vi bara vägrade. Jag utnyttjade lokalkännedom (hejhej Securitas som står vid dörrarna) och vi kom således in till returdisken utan kö. Att ta sig in i butiken däremot, det var liksom ingen idé att ens fråga. Även om vi kommit in hade vi ju inte kommit ut. Förrän typ nu.

Istället köpte vi glass (Boris stod i kiosken), slösade en massa pengar på en rutten V75-andel och gick ut i solen för att titta på folk som inte har nåt emot att köa flera timmar för att shoppa dyrt… 🙂 sen körde vi hem i höstsolens glans och medan kidsen röjde i trädgården och maken lagade mat så fixade jag så vi äntligen får godtagbart wifi i huset! Det tog sin lilla tid av konfiguration, där bl a en urgammal laptop fick letas upp eftersom jag tydligen inte har RJ45-port på macbookarna, med lika delar slitet hår och svärord innan jag förstod att jag måste byta eluttag för powerlanpryttlen; men nu så!

Lördagen slutade alltså med svarta siffror trots Ullaredsbesök och det gissar jag vi var rätt ensamma om en hysterisk shoppingdag som denna. Hoppas på en lika solig och vacker dag imorron!

10/10 - s u c c é s i m !
12/10 - E M k v a l .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *