15/10 – u t s l a g e n .

13/10 - p a i d !
17/10 - p r o d u k t i v t . . .

Jag har lite olika teorier till varför jag känner mig som en sur urvriden trasa, men de två troligaste är; 1) långa dagar på jobbet med många stolpe-ut, och 2) ett väder som inbjuder till dra-täcket-över-huvudet-och-tjura. Det sistnämnda var förresten alldeles strålande tidigare i veckan, med ofantligt vackra nyanser av höst mot illblå himmel, men sen sa det smack och det enda som blev kvar är de brunorange nyanserna. Kallt är det också så dunjackan får sällskap av vantar och jag börjar fundera på om dieslevärmaren ska få stämpla in för säsongen?

Trots att kroppen skrek LÅT MIG VARA! ikapp med hjärnan när jag kraschade i soffan halvvägs in i ”Grey’s Anatomy” – en serie jag egentligen inte följer men som kändes lagom för slötitt – fastnade jag på Kanal 5 eftersom första avsnittet av nya serien ”How to get Away with Murder” lockade en smula. Inte jättebra, nä, men på samma hjärntrötta nivå som det mesta på Femman 🙂

13/10 - p a i d !
17/10 - p r o d u k t i v t . . .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *